Hinweis: Aufgrund von geplanten Wartungsarbeiten werden die Web-Auftritte der TU Dortmund am 17. April 2024, zwischen 18:00 und 20:00 Uhr mehrmals für kurze Zeit nicht erreichbar sein.
Wir bitten dadurch entstandene Unannehmlichkeiten zu entschuldigen und bedanken uns für Ihr Verständnis.
Fakultät Kulturwissenschaften

Visit the BabyLab

The BabyLab at TU Dortmund University is located on the premises of the psycholinguistics laboratories. The projects take place in the BabyLab room itself. Here you will find the recording room and the recording equipment, such as the setup for measuring and analyzing the gaze time.

For the care of your child/children, in addition to the usual sanitary facilities, there is also a changing table, a small kitchenette for warming up food and sheltered areas for breastfeeding or feeding.

Gallery